Termeni si conditii

www.mondofy.ro este administrat de Mondofy LTD cu sediul în UK, 9, Whitehouse Street, Walsall, West Midlands.

Registration Number – 12681402

Pentru a vizita și folosi în siguranță informațiile puse la dispoziție de acest site, vă rugăm consultați acești termeni și condiții.

Vizitarea site-ului este gratuită și nu presupune acord parental. Site-ul nu publică imagini cu caracter obscen și nici limbaj licențios.

Textele și fotografiile de pe acest site sunt proprietatea editurii Mondofy LTD și sunt protejate de legea dreptului de autor.

Pasaje din conținutul textelor și fotografii pot fi reproduse cu obligația menționării sursei.

Siteul își rezervă dreptul de a modifica, șterge, adăuga orice fotografie sau text fără a anunța vizitatorii, cu excepția celor denumiți în continuare clienți și cu care s-a semnat un contract în prealabil.

Clienți sunt toate persoanele care au beneficiat sau beneficiază în prezent de serviciile oferite de www.mondofy.ro și cu care editura Mondofy LTD a semnat un contract de prestări servicii.

Termenii contractuali sunt strict confidențiali și pot diferi de la un client la altul.

Mondofy LTD poate colecta de la vizitatori date cu caracter personal prin intermediul funcției de submission. Aceste date sunt folosite în scopul comunicării între editură și vizitator și nu vor fi furnizate către terți.

Folosind funcția de submission, vizitatorul semnează că este de acord cu politica editurii și a citit pagina privind termenii și condițiile de utilizare.

Politica de retur 

Mondofy oferă clienților săi serviciul de returnare a produselor conform politicii interne și legislației în vigoare.

Mondofy își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.

Renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice. 

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități în termen de 14 zile de la primirea sa.

SERVICIUL RETUR

Se asigură în condiţiile în care:

– Produsele se returnează în maximum 14 de zile calendaristice de la achiziţie; 

– Este prezentat documentul fiscal (factura) care dovedeşte achiziţionarea produselor în cauză (și documentele însoțitoare); 

– Produsele sunt obligatoriu returnate în ambalajul original (dacă acesta a existat la achiziționare), fără urme de utilizare, deteriorare, lovire; 

Nu se va face retur în cazul produselor care au suferit deteriorări (pagini rupte, îndoite, pătate de orice tip de fluid) din cauza cumpărătorului. 

Avizăm cumpărătorul să verifice coletul la livrare.

RESTITUIREA SUMELOR PROVENITE DIN SERVICIUL DE RETUR SE VA FACE ASTFEL:

– Prin virament bancar, pentru plățile făcute prin plată online;

Pentru produsele achiziționate cu bonuri cadou se acceptă returul doar în cazul achiziționării unui nou produs, a cărei valoare să fie mai mare sau egală cu valoarea produsului returnat.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Responsabilități privind produsele

Orice reclamație care va fi adusă la cunoștința societății Mondofy va fi soluționată în cel mai scurt timp posibil.

Plata sigură cu cardul de credit prin ©️ Paylike