Servicii

Servicii

Tocmai ai tastat Sfârșit pe manuscris și ești fericit. Fantastic! Ar trebui să te bucuri. Mulți autori renunță la povestea lor după primul capitol sau în mijlocul acțiunii. Dar acesta este un subiect despre care puteți citi pe pagina noastră de blog.

Te întrebi, și acum ce? Dacă ai avut perioada ta de distracție cu personajele și întorsurile de situație create, de acum vine partea nu atât de amuzantă. Ce înseamnă asta?

După ce ai finalizat proiectul, fii conștient că ai în fața ta o lucrare brută, neșlefuită. Știm că te-ai atașat de personaje, povestea pare credibilă și nu ai schimba niciun cuvânt. Dar trebuie.

Prestam cele mai bune servicii de pe piata

Pentru orice fel de intrebare nu exitati sa ne contactati

Da, dar nu știu de unde să încep.

Știm noi.

În primul rând, îți analizăm manuscrisul verificând sintaxa, punctuația, structura paginii și greșelile de tastare. Întregul document va fi tehnoredactat și i se vor da dimensiunile corecte în funcție de cerințele fiecăruia. Vom introduce diacritice pentru limba română. Sunt obligatorii. Aceasta este etapa de corectare gramaticală.

Apoi, vom prelucra textul urmând regula celor patru sfinte cuvinte ale scrisului – simplitate, claritate, eleganță și evocare. Se vor elimina adverbe inutile, jargonul, dubla negație, redundanța sau vocea pasivă. Etapa se numește line editing.

Manuscrisul este acum adaptat la cerințele cititorului și este gata pentru ultimele corecții. Ultimul filtru va detecta greșelile de finețe – vom elimina greșelile scăpate în etapa de corectare gramaticală, vom verifica tabele, grafice, fotografii și coperți. Ultima etapă se numește proofreading și după ea, manuscrisul tău e gata de tipărit.

Crezi că este prea mult și nu dorești toate aceste servicii? E în regulă. Scrie-ne pe pagina de trimitere ce anume dorești și vom face o ofertă pentru nevoile tale personale.

Da, dar sunt pregătit pentru publicare acum?

Nu încă. Cartea ta are nevoie de o copertă. Canva este un instrument excelent și gratuit, cu o mulțime de fotografii din care poți alege. Tu și alte mii de oameni de pe Pământ. Dacă îți dorești o copertă unică, diferită, profesională și care să atragă atenția, mai bine lăsați-i pe ilustratorii noștri să o facă. Ai nevoie de mai multe informații? Accesează pagina de trimitere și scrie-ne acolo ce dorești.

Da, dar nu știu să-mi comercializez cartea.

Nu-ți face griji. Știm că, oricât de bun e produsul final, fără o strategie și o promovare bine dezvoltate, oamenii îl vor ignora. De aceea, facem campanie constantă pe Facebook și Instagram. Dacă decizi să publici cu noi, vei avea numele și logoul editurii noastre pe copertă și un ISBN. Aceste lucruri sunt o garanție în fața potențialilor cumpărători că respectiva carte a fost editată și aprobată de profesioniști. În plus, cartea ta va avea o fotografie cu coperta și o scurtă descriere pe site-ul nostru, astfel încât oamenii să știe cine ești și ce cumpără. Fiecare carte își va avea propria postare pe Facebook în ziua lansării. Sfătuim persoanele care publică să își creeze o pagină de autor separată pe Facebook pentru a-și promova cartea.

Dacă aveți nevoie de sfaturi pentru pagina de Facebook sau un eventual blog, anunțați-ne în secțiunea de trimitere și urmăriți articolele de pe pagina noastră de blog.

Da, da’ încă am o mulțime de întrebări și niciun răspuns.

Grozav. Acesta este motivul pentru care am creat pagina de trimitere. Spune-ne ce vrei să știi și cum te putem ajuta. Poți alege unul, mai multe sau toate planurile descrise mai sus. Prețurile pe care le efectuăm sunt calculate pe baza numărului de cuvinte și a complexității documentului. Ești de acord că o carte de beletristică este mult mai ușor de editat decât un manual tehnic.

Servicii suplimentare

Deoarece știm cât este de greu să găsești feedback relevant în rândul prietenilor sau a familiei, îți putem oferi un punct de vedere profesional. Trimite-ne o scurtă descriere a lucrării și câteva capitole pentru a acoperi 20000-25000 de cuvinte. Te vom anunța dacă ești pe calea cea bună sau dacă modul de scriere are nevoie de îmbunătățiri. Prețul este de 300 ron și se va achita integral, înainte de predarea feedback-ului. Vei primi în schimb două-trei pagini (format A4, font Calibri, 12, la un singur rând) cu tot ce credem noi că faci bine sau rău.

De asemenea, putem face beta reading pentru orice tip de manuscris. Procedeul nu include servicii de corectură, tehnoredactare sau editare. Pentru 200 ron achitați integral în avans, îți vom trimite un punct de vedere profesional în două pagini (format A4, font Calibri, 12, la un singur rând) cu punctele forte și părțile mai slabe ale textului.

Editura Mondofy poate realiza traduceri de carte – română/engleză și engleză/română. Prețul pentru traduceri depinde de numărul de cuvinte și de nivelul de dificultate. În prețul traducerilor intră și cele trei etape de corectură/editare descrise mai sus.

Pentru lucrările cu regim special – prezentări de firmă, lucrări de licență, cărți cu distribuție internă în instituții de învățământ sau de altă natură, nu este necesară achiziționarea unui ISBN. Printarea lor se poate face în număr restrâns (minim 100 buc.) și livrarea se face direct la o adresă menționată.

Notă informativă

ISBN-urile sunt achiziționate prin intermediul unei companii acreditate în UK și Irlanda. Editura Mondofy are obligația de a trimite un exemplar în format electronic sau tipărit din fiecare carte publicată cu sau fără ISBN către Legal Deposit Office of the British Library.

Nu e necesară trimiterea niciunui exemplar către Biblioteca Națională sau altă instituție de pe teritoriul României.